Over ons

Wat doen wij

Advies en bemiddeling op gebied van:

Verzekeringen

U kunt zich tegenwoordig tegen bijna alles verzekeren. Toch is dat niet altijd nodig. Het is sterk afhankelijk van uw persoonlijke en/of financiële situatie om te bepalen of bepaalde risico’s wel of niet verzekerd moeten worden. lees meer

Hypotheken

Een huis kopen is een grote stap. Of u nu starter bent op de woningmarkt of doorgroeit naar uw droomhuis. Belangrijk is dat uw hypotheek bij u past: ook met het oog op de toekomst. lees meer

Financieringen

Het kan gebeuren dat u tijdelijk krap zit, of voor een grote uitgave staat. Op zo'n moment biedt een lening uitkomst. Maar wat is de beste lening in uw situatie? En welke lening past binnen uw mogelijkheden tot terugbetalen? lees meer

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen en zorgen voorbij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling. We zijn onafhankelijk en kijken voor passende producten voor uw persoonlijke situatie.

Wie zijn wij

Van de Kolk Verzekeringen heeft adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.
Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken heeft. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

Wij zijn een regionaal werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt.

Er zijn vele aanbieders van verzekeringen zoals banken, verzekeraars met loondienstagenten, gebonden tussenpersonen, direct writers en, zoals wij, onafhankelijke kantoren. De volledig onafhankelijke kantoren worden echter steeds schaarser.

Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen.

Ons team